71 99 53 65 HOLSTEBRO@LOCKED.DK

Kidnapped

“En kidnapper holder dig og dit hold fanget. I er lænket i et kælderlokale og alt håb ser ud til at være ude. Det bliver dog hurtigt klart for jer, at I er en del af et sygt spil… Et spil hvor I skal samarbejde om at genvinde jeres frihed.” 

  • Sværhedsgrad: 90%
  • Scare Factor: 80%
  • Teamwork: 70%
Saw Escape Room

Uddybning af KIDNAPPED:

Kidnapped er som tidligere beskrevet Locked Holstebros sværeste og mest uhyggelige Escape Room. Dette Saw Escape Room adskiller sig fra landets andre Escape Rooms på det måde at det foregår i hele 4 forskellige fysiske rum, som skal gennemføres for til sidst (forhåbentligt) at kunne flygte. Rummet er inspireret af gyserfilmen SAW, og rammerne i rummet kan derfor virke voldsomme for nogle personer – derfor anbefaler vi ikke at børn deltager i dette Escape Room. Kravene til kommunikation og samarbejde er også ekstra høje i dette Escape Room, og nogle af gåderne i dette rum kan kun løses såfremt man er tre personer – derfor er kravet minimum tre personer på et hold i Kidnapped.

Locked ApS ansatte i foråret Daniel Thiesen, som har i kandidatgrad i IT og Spildesign, med det formål at øge kvalitet af Lockeds Escape Room og få flere tekniske elementer implementeret i Lockeds Escape Room. Dette er i høj grad lykkedes, og i Kidnapped finder du derfor en kombination af tekniske puzzles samt fysiske puzzles.

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til gys og gru er Kidnapped det rette valg!

Translate »