71 99 53 65 HOLSTEBRO@LOCKED.DK

Escape Rooms

EN UNIK OPLEVELSE FOR FAMILIER, VENNER & KOLLEGAER!

Escape Room

Se vores Escape Rooms

OBS: Personer under 15 år skal være i følge med minimum en voksen.

Escape Room
  • Sværhedsgrad: 90% 90%
  • Scare Factor: 80% 80%
  • Fun factor 100% 100%
Escape Room
  • Sværhedsgrad: 80% 80%
  • Scare Factor: 40% 40%
  • Fun factor: 100% 100%
Escape Room
  • Sværhedsgrad: 80% 80%
  • Scare Factor: 70% 70%
  • Fun factor: 100% 100%

Sværhedsgrad

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt svære (børn over 10 år kan dog godt deltage i følge med voksne). Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.

s

Scare Factor

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Alle vores Escape Rooms er lidt uhyggelige – alle kan dog deltage i rum med en Scare Factor under 80% hvorimod rum med en Scare Factor over 80% kun er for personer som kan lide gys og gru. 

Fun factor

Alle vores Escape Room er gode, så du skal blot vælge det tema du funder mest spændende. Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig. 

Anmeldelser

Hos Locked er vores gæsters oplevelse alfa omega. Derfor går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse – hver gang! Resulteret ses i vores anmeldelser på TripAdvisor:

Escape Room
Escape Room Holstebro

Hos Locked Escape Room Holstebro kan du forvente nogle Escape Rooms til enhver smag. Vi har både et horror Escape Room (Kidnapped), et action Escape Room (S.W.A.T) samt et Escape Room inspireret af The Walking Dead (The Undead). Så er du til mystik og spænding så garanterer vi at Locked er noget for dig! Vores gæster er ikke i tvivl – vi har nemlig fået 5 stjerner på alle platforme, og det er vi meget stolte af. Vi brænder for at give mennesker gode oplevelser, og derfor vil du allerede i lobbyen mødes af den unikke Locked atmosfære.

Konceptet kort beskrevet: I en gruppe på 2-6 personer vil I skulle løse gåder og samarbejdsopgaver, for derved at løse missionen, som f.eks. kan være at undslippe rummet eller desarmere en bombe i tide. 

– Så tag fat i din familie, venner eller kollegaer og få en oplevelse i sent vil glemme!

Translate »