71 99 53 65 HOLSTEBRO@LOCKED.DK

Arrangementer

Hvilken type arrangement søger du?

Se fire forskellige arrangement-typer nedenfor:

01

Teambuilding & Teamudvikling

Vi har også mobile koncepter, som vi kan tage med ud af huset – f.eks. “BombSquad”, hvor I skal samarbejde i taskforces om at forhindre et terrorangreb.  
Perfekt til grupper mellem 15 – 90 personer!

teambuilding arrangementer
teambuilding arrangementer

02

Polterabend

Locked Holstebro er det oplagte valg til en sjov polterabend! Ved at starte hos os vil der med garanti være en masse at snakke om resten af dagen. Tag kontakt til os, så sørger vi for resten! 

I Holstebro har vi desværre ikke store eventlokaler. Det har vi tilgengæld kun 35 km. fra Holstebro – nemlig i vores Herning afdeling. Her kan vi holde event for større grupper helt op til 100 personer.

Se forslag til events nedenfor ↓

teambuilding arrangementer

03

Escape Rooms - Pakketilbud

Kombiner oplevelsen i vores Escape Rooms med vores teambuilding-koncept samt en lækker buffet eller tapas. Vi garanterer en god og sammenholdsskabende oplevelse.
Perfekt til grupper mellem 10 – 50 personer!

04

Julefrokost

Vi vil afholde midtjyllands bedste julefrokoster! Vores lokaler i Holstebro er dog ikke velegnet til større julefrokoster, og vi anbefaler derfor at i afholder jeres julefrokost hos os i Herning, hvor vi har festlokale med plads til op til 100 spisende gæster. Vi tør godt garanterer en sjov aften med både top-underholdning og lækker mad!
Minimum 10 personer

teambuilding arrangementer
Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 7199 5365, så kan vi i samarbejde finde frem til det arrangement som passer perfekt til jer! Anna Grantland

Partner, Locked ApS

Translate »