71 99 53 65 HOLSTEBRO@LOCKED.DK

aktiviten som udfordrer, underholder og overrasker!

Historien bag Escape Rooms

Kort om konceptet:

I en gruppen på 2-5 personer bliver I låst inde i et rum med et specifikt tema – f.eks. “Kidnapped”. Det er nu jeres opgave at forsøge at flygte, og dette gøres ved at åbne diverse hængelåse og låste døre i støder på. Til dette skal I enten bruge en talkombination eller en nøgle. Hvis det er en talkombination handler det bl.a. om at se nærmere på alle tingene i rummene, og se om I kan sammenholde tingene, så det i sidste ende leder jer til nogle tal. Oplevelsen vil være fyldt med spænding, overraskelser og samarbejde.

Vores ambition med Locked Randers:

Locked Randers har til huse i de meget autentiske lokaler som tidligere har tilhørt Randers Amtsavis. I de ca. 850 m2 bliver der indrettet i alt 5-6 Escape Rooms, og ambitionen med disse er at skabe en helhedsoplevelse på et endnu uset niveau i Danmark. Kort fortalt: Et besøg hos Locked skal være en oplevelse ud over det sædvanlige!   

Escape Rooms oprindelse: 

Escape Rooms har sin oprindelse som et digitalt computerspil. Tilbage i 2005 lancerede en japaner ved navn Toshimitsu Takagi, et computerspil kaldet Crimson Room. Dette er bygget op på samme måde som det fysiske spil, hvor man er lukket inde i et rum, og skal løse forskellige gåder og opgaver for at undslippe. Real life Escape Rooms er en genskabelse af computerspillets univers. Real life Escape Room blev først utrolig populære i USA og Asien og trenden spredte sig efterfølgende til Europa, hvor det i dag er at finde i alle storbyer. Locked Escape Room åbnede sin første afdeling i Herning i 2018. Det første år havde Locked Herning mere end 9000 besøgende – og ikke en eneste utilfreds gæst. Netop dette er vi meget stolte af, og vi arbejder hårdt hver dag for at sikre vores gæster den bedst mulige oplevelse. 

 

Escape Room Historie
Escape Room Historie
Escape Room Historie
Escape Room Historie
Escape Room Historie

Populært Firmaarrangement

Mange virksomheder har vist stor interesse for Locked Escape Room, da aktiviteten er særdeles velegnet som teambuilding aktivitet. Ved Escape Rooms får man en medrivende og fælles oplevelse, som samtidigt kræver meget samarbejde. Vores erfaring er at fællesskabet styrkes langt mere og på en anden måde, end hvis man f.eks. vælger at tage ud og bowle sammen.

Hvordan bliver Escape Rooms ved med at være interessante?

Hos Locked Escape Room forsøger vi hele tiden at blive bedre. Vi udvikler løbende nye Escape Rooms, og vores ambition er klar – hver gang vi laver et nyt Escape Room skal det være endnu bedre end det sidste! Seneste har Daniel Thiesen tilsluttet sig Locked-holdet, og med en kandidatgrad fra ITU i Spildesign og spiludvikling er vi overbeviste om at vi sammen kan skabe Escape Rooms på et hidtil uset niveau.

Escape Room Historie

Se vores temaer

Escape Room Historie
Escape Room Historie
Escape Room Historie
Translate »