71 99 53 65 HOLSTEBRO@LOCKED.DK

Julefrokost

Utraditionelle og sammenholdsskabende julefrokoster i Herning

OBS: Vi afholder ikke arrangementer med spisning i Holstebro, men kun 35 km har vi store festlokaler som er velegnet til selskaber fra 20-100 personer.  

julefrokost med et tvist

Vores julefrokoster er langt fra almindelige! Vi sætter gang i festlighederne ved at udfordre jer i vores Escape Rooms eller med vores fælles teambuilding-koncept. Vi garanterer at der med vores sammenholdsskabende aktiviteter vil være rigeligt at tale om resten af aftenen.

Julefrokost
Pris pr. person
(minimum 10 personer):
745 kr.
(Alle priser ex. moms)
Escape Rooms
Teambuilding
Festlokale
Lækker julebuffet
Sodavand, øl og snacks
(Rød- og hvidvin kan tilkøbes)
Send forespørgsel

Escape Rooms:

Her dyster I i hold a’ 3-5 personer om den bedste tid. Oplevelsen vil være fyldt med spænding, overraskelser og samarbejde. Varighed ca. 60 minutter.

Julebuffet:

Menu:
Forretter: 
– Friteret risengrød med røget mayo

– Citrus laks med appelsinkompot & blomstergål
– Hjemmebagt brød og smør
Hovedret:
– Sous vide tilberedt kalveculotte med flagesalt & timian
– Langtidsstegt and med rosmarin & friske urter
– Kartoffelfondant med andefedt og friske urter
– Kålsalat med udvalg af årstidens kåltyper
– Kraftig sause tilsmagt med rødvin
Dessert:
– Julebrownie med kanel, sprødenødder & sprød crumble

 

Teambuilding:

Her vil I alle sammen skulle samarbejde om at løse en fælles opgave. Her vil jeres evner til at samarbejde og kommunikere effektivt blive testet.

Festlokale:

Vi har tre forskellige eventlokaler som egner sig til selskaber af forskellige størrelser. I vores største eventlokale er der plads til 50 spisende gæster. Ved større selskaber har vi dog mulighed for at gøre brug af andre og større lokaler.

Vi er klar til at besvare din mail! Du er også velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21, så kan vi i samarbejde finde frem til det program som passer perfekt til jer!

Anna Grantland

Partner, Locked ApS

Send os en mail:

Julefrokost Randers

Julefrokost Holstebro

Hos Locked vil vi holde de sjoveste julefrokoster! Derfor har vi sammensat en pakke, som med garanti vil bringe jer tættere sammen og sætte gang i julefrokosten. Pakke-tilbudet indeholder sammenholdsskabende aktiviteter, som de første ca. 2,5 timer vil styrke relationerne internt i gruppen, således at den efterfølgende spisning bliver endnu sjovere!

Translate »